برخی از شرکتهای بزرگ هزینه زیادی برای داشتن افراد متخصص و دپارتمانهای بازاریابی و طراحی رابط و تجربه کاربری میپردازند اما به راحتی به هدف نهایی خود که رضایت مخاطبان است، نمیرسند.
در مصاحبه با طراحان تجربه و رابط کاربری، نکته ای که طراحان از ان گلهمنداند این است که بازاریابان تمایل به همکاری با آنها ندارند.
اگر به تازگی قرار داد بسته اید چه در نقش تولید کننده محتوا چه طراح رابط و تجربه کاربری، به روشنی و قاطعیت با بخش بازاریابی وارد مذاکره شوید، تا با دیدگاه آنها را در این زمینه ها بیشتر آشنا شوید. اگر مقاومت به خرج می دهند تلاش بیشتری کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. با دلایل مناسب به آنها نشان دهید که چرا مدل ذهنی طراحی محور باید در تمام بخشهای یک شرکت جریان داشته باشد و رویکرد طراحی محور در یک شرکت موفق رویکردی از بالا به پایین است نه برعکس.
موتورهای جستجو فقط به دنبال پادشاه نیستند
موتورهای جستجو را گول زدهاید، مخاطبانتان را چطور؟
اگر با بکلینکهای متعدد و کلمات کلیدی زیاد و متنوع و Black Hat رتبه سایتتان را بالا برده اید، حواستان باشد که همزمان Bounce Rate را هم بالا برده اید.
موتورهای جستجو هر روز در حال پیشرفت و یادگیری بیشتر هستند، UX آنقدر اهمیت پیدا کرده که گوگل یک ازمایشگاه تخصصی UX ایجاد کرده.
اگر در گذشته موتورها فقط به محتوا اهمیت میدادند امروزه به دنبال ملکه نیز میگردند، با طراحی تجربه کاربری مناسب شانس خود را در دیده شدن توسط موتورها افزایش دهید. اگر میخواهید بین سئو و تجربه کاربری بهترین تعادل را ایجاد کنید باید به توسعه اخلاقی سایت پایبند باشید و محتوای طبیعی بسازید.
1 Comment
سلسله
بسیار مفید بود.